Servis in polnjenje
klime

Servis in polnjenje klime pri podjetju Avto Dušan Krško.

Redno vzdrževanje klime je zelo pomembno za zdravje in udobje potnikov v vozilu. Klimatske naprave so namreč odlično gojišče bakterih in spor, ki se ob vklopu klimatske naprave razpršijo v notranjost vozila. Redna uporaba in  čiščenje zmanjšajo možnost nastanka bakterij in spor in s tem izboljšata tako varnost kot dobro počutje v avtomobilu.

Priporočljivo je, da klimatsko napravo vsaj za 15 minut vključite vsakih 14 dni. S tem zmanjšate razmnoževanje bakterij in poskrbite za ustrezno mazanje vseh tesnil klimatske naprave in posledično preprečite uhajanje plina.

Odlični odzivi naših strank

"Potreboval sem servis in polnjenje klime, kar so mi fantje hitro uredili. Na začetku sem želel klimo le polniti, ampak so mi svetovali, da je bolj pametno preveriti če vse deluje, da si ne naredim nepotrebnih stroškov. Fantje so ugotovili, da mi spušča kompresor klime, kar so tudi v enem dnevu uredili. Hvala ;)"
Miha

Redno vzdrževanje klime

Klimatsko napravo v vozilu je potrebno redno vzdrževati. Priporočljivo je, da jo servisirate vsaj enkrat na dve leti oz. na 30.000 prevoženih kilometrov.

Servisiranje klimatske naprave lahko obsega:
reciklažo plina klimatske naprave (plin prečistimo in po potrebi dopolnimo),
čiščenje prezračevalnih vodov,
dolivanje olja v kompresor klime in
menjavo kabinskega filtra.

Naša ekipa

Naši mehaniki imajo ogromno izkušenj pri servisu in polnjenju klimatskih naprav. Večino klimatskih naprav uredimo že v istem dnevu.

Delovni čas

  • Ponedeljek: 8:00 - 17:00
  • Torek: 8:00 - 17:00
  • Sreda: 8:00 - 17:00
  • Četrtek: 8:00 - 17:00
  • Petek: 8:00 - 17:00
  • Sobota: Zaprto
  • Nedelja: Zaprto

www.avto-dusan.si 2021. Vse pravice pridržane.